MINIMESÉK Macska Maharadzsa Birodalmából e-book

Macska Maharadzsa birodalmában zajlik az élet. Egyes macskák és kisállatok hosszabb időre is berendezkedtek Macskafalván, mások csak átutazóban járnak erre. Bárki is lépjen be ebbe a világba, történetét Bölcsfenyő egy tűlevele megőrzi, ám uralkodója és a palotakönyvtár számára Morgi cica papírra is (macs)kaparja. Ugyanúgy, ahogy barátai Justin, Roger és Kis Vörösmacska kalandjait is, bármerre teljesítenek küldetést a nagyvilágban.

A mesékkel külön-külön talákozhattatok az elmúlt két évben a weboldalon, de most a Minimesék kötetben összegyűjtve olvashatjátok a birodalomban ezidáig megesett történeteket. A könyvben az évszakok változása mentén követik egymást a mesék, amelyeket Somogyi Dóra, a Macska Maharadzsa kalandjai sorozat razjolójának illusztrációi tesznek még kedvesebbé és (macska)közelibbé.

Készlet: Készleten

Leírás

A Macska Maharadzsa kalandjai sorozatból megismert szereplők kalandos, tanulságos, vidám történeteit minimesék formájában, összegyűjtve olvashatjátok a most megjelent kötetben. Megtudhatjátok hogyan keveredtek a főhősök Macska Maharadzsa birodalmába, és Justin, Roger, Kis Vörösmacska, Morgi cica mellett újabb átutazó, valamint Macskaföldön letelepedő szereplők lépnek be a történetekbe. Az évszakok változása és az ünnepek mentén a mesékből kiderül, hogy mennyire fontos a macskák birodalmában is az összetartás, az őszinteség, egymás megértése és elfogadása.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Főszereplők

Macska Maharadzsa – Macskaföld uralkodója
Justin – az okos kandúr
Roger – az ügyes cicalány
Kis Vörösmacska – a csupaszív kiskandúr
Morgiana - a bűbájos cicalány
Bo – a kínai varázslómacska

További információk

SZERZŐ: Christine Plenter
ISBN: 978-615-00-8028-4
FORMÁTUM: PDF
MEGJELENÉS ÉVE: 2020
OLDALSZÁM: 217
KATEGÓRIA: Mese
KORCSOPORT: 5-8 éves

Neked ajánljuk!