Karácsonyi színező – Kis Vörösmacska karácsonyesti szobája

68 / 100 SEO Score

Két héten keresztül, kétnaponta találtok a rovatomban egy-egy kivágható, színezhető rajzot. Töltsétek le, nyomtassátok ki! A gyerekek kiszínezhetik, kivághatják és összegyűjthetik a rajzokat, amelyekkel december 20-án berendezhetik a Kis Vörösmacska által elképzelt karácsonyesti szobát! A karácsonyi színező ajándékba adható, vagy ünnepi dekorációnak is felhasználható.

Fenyőfa – letöltés

 

 

Megérkezett a második ajándék és egy szobadísz, amelyeknek a Kis Vörösmacska nagyon örülne. Töltsétek le és már színezhetnek is a gyerekek!

Labda – letöltés

 

 

 

Girland – letöltés
A harmadik ajándéktárgy rajza is letölthető és színezhető.
Baba – letöltés

 

 

 

 

Ne felejtsétek el kinyomtatni a negyedik színezőt!
Dobozok – letöltés

 

 

 

 

Gyűlnek az ajándékok Kis Vörösmacska karácsonyfája alá. Nyomtatható az ötödik tárgy is.
Vonat – letöltés

 

 

 

 

Folytatódhat a karácsonyi ajándékkészítés!
Kandalló – letöltés

 

 

 

 

Még erre vágyik Kis Vörösmacska! Ha a gyerekek ezt az ajándékot is kiszínezték, két nap múlva indulhat a karácsonyi szoba berendezése.
Kisegér – letöltés

 

 

 

Elérkeztünk az ajándékgyűjtés végéhez. Már csak a szoba megálmodóját kell kiszínezni és kivágni. Ha ez is meg megvan, és a gyerekek összegyűjtötték mindazt, amikre Kis Vörösmacska idén karácsonykor vágyik, akkor annyi teendő maradt, hogy töltsétek le, nyomtassátok ki a szoba alaprajzát, és a gyerekek keressék meg, majd ragasszák be a helyükre az ajándéktárgyakat. Ha pedig van még kedvük színezni, a padló és az ablak is kaphat színt.
Kis Vörös – letöltés

 


Üres szoba – letöltés

 

Szoba – letöltés

Szólj hozzá