HALLOWEENI RAJZVERSENY

76 / 100 SEO Score

Novemberben, a budapesti 2. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán ápolt gyerekek számára készítettünk egy rajzos játékfeladatot. Célunk az volt, hogy gyorsabban és jobb kedvvel teljenek a bentlakásos napok. A gyerekek az oldalon megjelent minimese mellé nyomtatásban kaptak egy halloween-i mesét, és ezek alapján megrajzolhatták, hogyan képzelnek el egy halloween-i macskabulit Macska Maharadzsa birodalmában. Arra gondoltunk, hogy a legjobbnak ítélt rajz a weboldal állandó díszévé válik. (Hamarosan könyvekkel, ajándékokkal is megköszönjük a gyerekek munkáit 🙂 )

Négy kis rajzoló művét tettük közzé a CP facebook oldalon, és a 2019. december 8. 18:00 óráig beérkezett tetszésnyilvánítások alapján az alábbi sorrend alakult ki:

1. helyezett: Anna, 7 éves

2. helyezett: Milán, 8 éves

3. helyezett: Lili, 10 éves

4. helyezett: Máté, 8 éves

Négy neves macskánk viszont továbbra sem értett egyet, mindegyikőjüknek más-más alkotás tetszett a legjobban. Már-már macskabajusz-akasztásig vitatkoztak, amikor Macska Maharadzsa úgy döntött, hogy díszítse ez a négy rajz együtt a weboldalt. A látogatók – a meséket, blogokat, riportokat kedvelők – ezentúl a főoldalon a “HALLOWEENI RAJZVERSENY KÉPEI” cím alatt találkozhatnak velük.

Köszönjük a gyerekeknek a rajzokat, szüleiknek, a szavazóknak és a szervezésben részt vevőknek pedig a támogatást és segítséget!

Szólj hozzá